The Future Laboratory heeft wereldwijd zijn strepen verdiend als scherpe, vooruitziende en innovatieve trend & foresight consultant. Dankzij een samenwerking met &KOO (onderdeel van Cronos Groep) krijgt de organisatie nu ook een stevige basis in Europa. Heel concreet wil The Future Laboratory ondernemers, merken en bedrijven ondersteunen die behoefte hebben aan strategic foresight services voor het realiseren van stabiliteit en groei.

De tijd is rijp om dit type van strategische dienstverlening te kunnen aanbieden aan Belgische, Nederlandse en andere Europese bedrijven en ondernemers

“De tijd is rijp om dit type van strategische dienstverlening te kunnen aanbieden aan Belgische, Nederlandse en andere Europese bedrijven en ondernemers”, zegt Koen van Impe, CEO van &KOO. “We zijn zeer vereerd om The Future Laboratory te kunnen vertegenwoordigen. Hun methodologie en kennis is van grote meerwaarde voor de economische groei van onze lokale bedrijven.”

“Onze samenwerking met de in de Benelux gerenommeerde tech- en marketing-innovatiegroep &KOO, zal onze continentale verankering nog versterken”, vult Martin Raymond, medeoprichter van The Future Laboratory, aan. “Dat heeft vandaag kantoren in Londen, Melbourne en Sao Paulo, en grote klanten als Volvo en Bacardi.”